КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

ДОБРЕ ДОШЛИ! На новия сайт и форум на РК София-град към КАБ

Вторник, 24 Ноември 2009 02:00

724273200_foster2

Уважаеми колеги,

Ръководството на Регионална колегия София-град към КАБ Ви кани на обновения си интернет сайт на адрес www.kab-sofia.bg и на първия специализиран български форум “АРХИТЕКТУРА”, поддържан от колегията на адрес www.forum.kab-sofia.bg . Сайтът и форумът са част от поетите ангажименти от ръководството на колегията към своите членове, изказани на провелата се среща “сКрАБъл” да осигури съвременна платформа за бърза комуникация и възможност за обратна връзка.

В новия сайт е заложена широка функционалност – в него ще се публикуват актуални събития, съобщения и конкурси, както и полезни статии; обособени са раздели за актуална нормативна база, галерия със снимки и линкове към полезни сайтове. В раздела “Членове на КАБ”, който след приключване на първоначалната регистрация на колегите в сайта ще бъде достъпен само с предоставените Ви име и парола, ще се публикуват Решения на ръководните органи на Камарата и колегията, проектодокументи за обсъждане, както и друга важна за камарата информация. Стартира и издаването на бюлетин, с който ще получавате на предоставената си електронна поща автоматично известите с линкове към актуалните новини и документи, както и към обособените във форума теми за обратна връзка и дискусия. В раздел “ДРУГИ” ще можете да намерите полезна техническа информация за вашата практика – библиотека с детайли и публикации, както и електронен вариант на презентациите на фирми, които са представяли свои продукти пред колегията.

Форум “АРХИТЕКТУРА” е първият български специализиран професионален архитектурен форум, в който е заложена широка тематика на дискусиите, като са предвидени раздели  и за урбанизъм, ландшафтна архитектура и дизайн, за да се обхване широк кръг от потребители и клиенти. Всички новини и събития ще бъдат успоредно отразявани и в него, за получаване на пълноценна обратна връзка от колегията. Във форума са обособени и теми, допълващи функционалността на сайта – всеки от вас може да остави своята “Визитка” по зададения шаблон в темата, която да служи за информация на потенциалните инвеститори, които също ще бъдат привлечени от дискусиите; ако търсите или предлагате работа по професията има специален раздел за обяви, както и много други възможности, описани в съответните раздели. Естествено и във форума има специален раздел “КАБ”, където ще се обсъжда тематика свързана с камарата. По същия ред като сайта, след приключване на първоначалната регистрация, този раздел ще бъде достъпен само за членовете на КАБ, които ще бъдат част от форумната група “Членове на КАБ”.

Въпреки, че в момента на стартирането им, информацията в сайта и форума е малко, екипът ни продължава да въвежда материали. Надяваме се и с вашата помощ, като ни изпращате полезни материали и пускате нови теми във форума да направим тази нова платформа едно удобно, полезно и приятно интернет място за всички нас!

 

От Ръководството на РК София-град към КАБ

 

Какво е нужно да знаете в началото:

  1. Регистрирането в сайта ще става по два начина:

-         предварително зададено от администраторите – за колегите, на които в базата данни има записана електронна поща за връзка “акаунтите” ще бъдат предварително изготвени и изпратени на пощата. Желателно е с първото влизане в системата да сменят паролата си.

-         Регистриране от самия потребител – от съображения за сигурност тази система ще работи малко по-бавно. От Вас ще се изискват да въведете коректно регистрационния си номер в КАБ, имената и електронна поща. На първи етап ще трябва да потвърдите регистрацията си от електронната поща. На втори етап администраторите на сайта, след проверка ще активират вашия “акаунт”, като тази проверка ще отнеме известно време.

2. Регистрирането във форум “АРХИТЕКУРА” е както във всеки друг форум. Това, което трябва да спазите, е да въведете същата електронна поща от регистрацията си в сайта. Това е необходимо, за да бъдете включени в групата “Членове на КАБ”. При възникнали въпроси или проблеми във форума, пишете лично съобщение на някой от администраторите (имената им са изписани с червен цвят).

 

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions