КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Успешно премина мероприятие на РК София-град относно софтуери, подпомагащи работата на архитектите във фази 6,7 и 8 от Методиката на КАБ

Петък, 16 Юни 2023 16:26
1
Над 60 архитекти участваха в информационното мероприятие на РК София-град относно софтуери, подпомагащи работата на архитектите във фази 6,7 и 8 от Методиката на КАБ. Събитието се проведе на 9 юни 2023 г. в Централния дом на архитекта.
Мероприятието бе открито с приветствие от арх. Васил Василев, председател на РК София-град и домакин на събитието. Във форума се включиха членове на КАБ от РК София-град, както и от Регионални колегии от цялата страна.
2
 
3В първата част бяха подробно представени дейностите на архитектите във фази 6, 7 и 8 от Методиката на КАБ. Лектори бяха дипл.-инж. арх. Стоян Тодоров от РК Варна, практикуващ в Мюнхен и арх. Васил Вълев от РК Габрово.
45
 
6Във втората част, гостите от Германия, г-н Жерар Сидун – основател и арх. Каролин Дигелман – изпълнителен директор на водещата немска софтуерна компания Сидун Интернешънъл, демонстрираха конкретни примери с използването на немския АVА-софтуер за управление на дейностите във фази 6,7 и 8, представени в първата част, с готови примерни текстове на български език, разработени от арх. Васил Вълев.
Събитието приключи с дискусия между участниците и гостите.
7
 
89
За допълнителна информация и бъдещи семинари, следете сайта на РК София-град: www.kab-sofia.bg
 
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions