КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Покана за безплатен курс в София на тема "Адаптиране на български архитекти към немския пазар за архитектурни услуги"

Понеделник, 12 Септември 2022 15:10
16177830525268

РК София-град към КАБ има удоволствието да Ви покани да се присъедините към безплатен курс "Адаптиране на български архитекти към немския пазар за архитектурни услуги", организиран по инициатива на Варненският свободен университет „Черноризец Храбър", Фондация „Институт за дигитални трансформации" и архитектурната компания от Мюнхен ST Architekten GmbH с финансовата подкрепа на програма Еразъм+ на Европейския съюз.


По инициатива на РК София-град, с цел да се отговори на интереса на архитектите, членуващи в най-голямата регионална колегия в България, курсът ще бъде проведен с присъственото първо занятие в град София на 08.10.2022 г., в 11:00 ч., ул. „Кракра"№11, ет.1. Само първото занятие ще се проведе присъствено, а следващите девет лекции се предвиждат онлайн – всеки понеделник, до 05.12.2022 г. (според приложения график и учебна програма).


Онлайн занятията се провеждат в системата Google meet. След полагане на кратък изпит в края на курса, участниците ще получат сертификат, който могат да използват пред немски работодатели. Само колегите, записали се собственоръчно в списъците на първите присъствени лекции във Варна и София ще имат възможност да получат сертификат. Изпитът ще се проведе присъствено, на мястото, където се е състояло първото занятие (Варна или София).
В това издание на курса се дава равностойна възможност да се присъединят студенти, обучаващи се в специалност „Архитектура", във всички български университети. Спецификата на курса изисква те да са достигнали в обучението си 4 или 5 курс. Определен е и по-голям общ брой на обучаемите, от които очакваме 1/3 да бъдат студенти. Разпределени са равномерно участието на студенти от всички университети, отново на квотен принцип.


Пълната програма на курса можете да изтеглите от 

тук.

Срок за записване 21 септември 2022 г., на следния линк: https://www.vfu.bg/project-35/register.php Обръщаме внимание, че поради големия интерес към събитието, местата се изчерпват бързо.


За допълнителни въпроси можете да се обръщате към координатора на проекта доц. д-р арх. Жечка Илиева на следния e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Очакваме Ви!
От Ръководството на РК София-град към КАБ

 

 

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions