КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Обсъждане на доклад по направление Градска среда към Визия за София

Сряда, 18 Април 2018 10:07
cropped-FB Cover
cropped-FB Cover
Уважаеми колеги, каним Ви на среща за обсъждане на доклад по направление Градска среда към Визия за София.
 
Мероприятието ще се проведе на 25 април от 18:00ч. - зала 1 - Централен дом на Архитекта, ул. "Кракра" №11.
 
Целта на срещата е да обсъдим събраната досега информация в процеса по създаване на Визия за София. Тази информация, веднъж надградена от предстоящите изследвания, ще послужи за основа за изработването на целите на Визията. От изключителна важност е да знаем, че тя е пълна, актуална и достоверна. Информацията е събрана в седем доклада, един от които е този за Градска среда.
 
Докладите са налични в онлайн библиотеката на Визия за София на адрес  https://vizia.sofia.bg/library/, а този за Градска среда е достъпен от този линк:  https://vizia.sofia.bg/wp-content/uploads/2018/01/Доклад_Градска-среда.pdf.
 
Докладите са завършени през декември 2017 г, публични са от януари 2018 г. и в момента тече процес по събиране на мнения от различни заинтересовани страни: професионални и браншови организации, администрация, бизнес, политици и неправителствени организации. Докладите са усилие за създаване на дежурна карта на градската среда в различните ѝ аспекти и в този смисъл все още не представляват в никакъв случай визия или цели.

За да бъде срещата максимално продуктивна, молим да се запознаете с доклада предварително и на дискусията да представите конкретни предложение за подобрение или надграждане на информацията в тях.
От страна на Визия за София ще присъстват Любо Георгиев и Калоян Карамитов.
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions