КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Building Innovation Forum - 2018 Industrial

Петък, 26 Януари 2018 00:00
zx620 3116909

27604545 10208436499789886 271099674 o

Building Innovation Forum - 2018 Industrial, 1 February

Градът Медиа Груп има удоволствието да покани членовете на КАБ-София на Петата годишна конференция “Индустриално строителство и инвестиции”, която дава началото на поредицата събития Building Innovation Forum Series 2018и ще се проведе на 1 февруари 2018 в Sofia Event Center.

Форумът на 1 февруари 2018 г. щe бъде с акцент върху индустриалните проекти и компаниите, ангажирани с реализацията им. Събитието е платформа за професионална дискусия между представители на институциите, бизнеса, архитектите, инженерите, проект мениджърите, консултантите и доставчиците на продукти и услуги в сектора.

Разнообразието от индустрии предоставя възможност за внедряване на модерни и иновативни подходи при планирането, проектирането, строителство, управлението и поддръжката на производствената инфраструктура. На BIF Industrial основна тема традиционно са глобалните тенденции и добрите практики при индустриалното строителство и архитектура.

Очаквайте преглед на случващото се в индустриалните зони в България, които са в основата на икономическия подем. Ще се дискутират и предизвикателствата в сектора: недостигът на квалифицирани кадри, нуждата от инфраструктура в индустриалните зони като предпоставка за привличане на нови инвеститори, облекчаване на административните процедури, свързани с реализацията на инвестиционните проекти. Фактори, от които зависи позиционирането на България като стратегическа локация за нови производства.

Можете да видите програмата на събитието на: http://industrialforum.bg/bg/pages/programme.html

Моля, заявете своето присъствие на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions