КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Прием на проекти за изложба на моста на НДК

Неделя, 30 Август 2015 23:00
01

Уважаеми колеги,

РК София-град организира като част от „Архитектурен фестивал София 2015” изложба на български архитектурни бюра, която ще се състои на моста на НДК в края на м. септември. В тази изложба ще участват и всички избрани проекти за изложбата „10 години КАБ - новото начало”, която ще бъде представена в Рим в края на октомври 2015г.

В тази връзка ВИ КАНИМ да участвате с ваши проекти (архитектурни, ландшафтни, градоустройствени), реализирани през последните 10 години. Обектите трябва да имат запомнящ се архитектурен образ и отношение към окръжаващата среда, като е препоръчително (но не задължително) да са за гр. София. Участието в изложбата на моста на НДК е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за членове на КАБ. Комисията по подбра към изложбата „10 години КАБ - новото начало” ще разгледа изпратените проекти, като на одобрените бюра ще бъде предоставена единната рамка на изложбата, в която да разположат информацията. За участие, изпратете до 04.09.2015г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в електронен вид информация за вашия проект – снимки, визуализации, текст.

В случай, че желаете вашите проекти да бъдат включени и в изложбата „10 години КАБ - новото начало”, която ще бъде представена в Рим, имате възможност да укажете това. Условията за участие в тази изложба, както и комисията по подбора можете да видите ТУК.

ОЧАКВАМЕ ВАШЕТО УЧАСТИЕ!

Програмата на Фестивала може да видите ТУК.

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions