КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Годишни награди на в-к "Строителство имоти" АРХИТЕКТ НА ГОДИНАТА 2012

Понеделник, 04 Февруари 2013 22:59

КАТЕГОРИИ :

АРХИТЕКТ НА ГОДИНАТА

КОНСТРУКТОР НА ГОДИНАТА

СТРОИТЕЛ НА ГОДИНАТА

ИНОВАЦИОНЕН ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА

28 февруари 2013година! Град Пловдив, хотел Тримонциум Принцес! Двадесет години вестник „Строителство имоти”. Церемония по връчване ежегодни награди на  вестник „Строителство имоти” – Архитект на годината, Конструктор на годината, Строител на годината. Бутиков панаир – иновационен продукт на 2012година. Водещият глас на красивата Маги Желязкова,смехът до сълзи на Виктор Калев, присъствието на неподражаемия и емблематичен за страната ни и не само - Христо Стоичков,  и още… Забелязвате ли? Тази година сме различни, защото сме по-силни, защото такива ни направихте вие – нашите приятели,приятелите на  вестник „Строителство имоти”. В знак на благодарност към Вас, нека това събитие постави началото на Вашите нови бизнес контакти, които, вярваме, ще доведат  до нови крупни инвестиции  и осъществени проекти, които другата година ще се радваме да отличим  с награда.

Като гост на нашето събитие, Вие от 28.02.2013 година ставате и по-добър човек. Тазгодишните награди  на вестник „Строителство имоти” се провеждат под благотворителната кауза за изграждане на Парк за спорт и забавление на открито – „Христо Стоичков”.

За екипът на вестник „Строителство имоти” ще бъде радост  да се здрависа с Вас  на 28 февруари 2013 година в 18:30ч. в хотел “Тримонциум Принцес” ,град Пловдив.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

за присъждане на наградата „Архитект на 2012 г.“

1. Наградата „Архитект на 2012 г.“ се присъжда за обекти, въведени в експлоатация през изминалата 2012 г.

2. Кандидатурите задължително се илюстрират с графична част - разпределения, разрези и фасади, обяснителна записка, изясняваща обемно-пространствената композиция, архитектурния облик, функционалното решение, снимков материал. Задължително се представя копие от протокола на приемателната комисия по образец акт 16.

3. Показатели за оценяване:

- вписване на обекта в околната застройка

- визия

- ефективност на функционалното решение

- използване на нови технологии

- благоустрояване.

4. Кандидатите да представят кратка анотация за проекти и обекти, в които са участвали. Материалите се предоставят на електронен носител или се изпращат по електронната поща.

5. Комисията за присъждане на наградата се състои от представители на професионалните общности.

6. Крайният срок за изпращане на материалите е 15  февруари 2013 година в редакцията на вестник „Строителство имоти“ на адрес: Пловдив 4000, бул. „Христо Ботев“ 92 Г, ет. 4, оф. 5, или на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

За допълнителна информация се обаждайте на редакционните телефони – 032/ 626 726, 032/631 420.

Екипът на в. „Строителство имоти“ ви пожелава успех!

Изтеглете поканата в *.pdf формат от ТУК и правилата и условията от ТУК.
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions