КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Мероприятията на КАБ в SAW 2012

Сряда, 14 Ноември 2012 10:26
Изтеглете покана от ТУК и ТУК.

Уважаеми колеги,

Както може би вече сте разбрали, КАБ отбелязва 75 годишнина. За честването на юбилея в София бе избрано партньорството с най-големия архитектурен фестивал у нас Sofia Architecture Week (19.11-2.12). Камарата на архитектите за първи път е партньор в този фестивал, като освен официалното отбелязване на годишнината от нас ще бъдат организирани серия събития.  Пълната програма на фестивала можете да видите ТУК. За членове на КАБ, срещу представяне на членска карта ще бъде направена отстъпка от цената на общия билет за платените панели (без панела Asian boom). Тази година Sofia Architecture Week е под мотото „Архитектура търси култура” във връзка с кандидатурата на София за културна столица на европа през 2019 година (http://sofia2019.bg/). Програмата е изключително наситена и разнообразна – от серия градски изследвания и архитектурни работилници до интегрирания план за развитие на София и международен опит в проектирането на сгради за култура. По специална покана на РК София-град и съдействие на Ордена на архитектите в Рим на 29.11 в програмата ще гостува арх. Паоло Дезидери от Италия, а по покана на КАБ във фестивала ще вземе участие и арх. Майкъл Стентън от САЩ. По покана на РК София-град във фестивала ще се включат и партньорите ни от Ордена на архитектите в Букурещ. А ето и събитията, които ние организираме:

На 19.11 от 11.00 часа ще се открие изложбата „Детайли от живота на архитектурата” по повод 75 години КАБ в пространството пред НДК.

На 19.11 от 19 часа в зала Vivacom Arthall (Телефонната палата) ще се открие гостуващата изложба от наградените проекти на фестивала Anuala de arhitektura Bucuresti 2012 съвместно с наградените проекти от Прегледа на българската архитектура 2012.

На 21.11 от 19 часа в зала Vivacom Arthall ще се проведе публично обсъждане на проектите от конкурса Устойчивата архитектура в България - 2020-8, организиран от КАБ.

На 24.11 от 13-17часа в НДК за първи път в България ще се проведе организиран Ден на отворените врати на архитектурата, където архитекти ще имат възможността да защитят имиджа на професията пред обществото, както и да дадат малки безплатни рекламни консултации.

На 26.11 от 18:30 в НДК заедно с откриването на фестивала ще протече и официалното връчване на наградите от конкурса Устойчивата архитектура в България - 2020-8, с последваща лекция на арх. Стентън (САЩ).

На 30.11 от 19:00 часа в зала Vivacom Arthall ще се проведе тържествено честване на 75 години КАБ с присъствието на официалните ни чуждестранни гости.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Надяваме се на вашето присъствие, добро насторение и вдъхновение от архитектурния форум.


От Ръководството на РК София-град към КАБ
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions