КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Анкета до колегите от РК София-град за участие в ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

Понеделник, 17 Септември 2012 11:20

Уважаеми колеги,

Тази година КАБ е партньор на фестивала Sofia Architecture Week, който ще се проведе от 26 ноември до 2 декември 2012г в НДК. Като част от събитията, организирани от нас е замислен Ден на отворените врати на архитектите. Целта на събитието е да генерира обществен интерес към професията на архитекта, да се издигне имиджа на проектантите и не на последно място да се отвори възможност за контакт с потенциални клиенти. Като първо официално организирано подобно събитие  в София, бе сметнато за целесъобразно денят на отворените врати да се „случи” на едно място – на 24 ноември 2012г (събота) в НДК. Мотивите за този избор са няколко - всички инициативи на SAW  ще бъдат в НДК, съботният ден ще е удобен за привличане на посетители, които от своя страна ще имат възможност и за избор „на място” между различни архитекти, ще бъде организирана и дискусия след приключването. „Ден на отворените врати” на архитектите е изключително популярно събитие в цяла европа, като у нас някои архитектурни бюра го практикуват поединично, но до момента нямаме официална организация. Целта му е да скъси дистанцията между обществото и архитектите проектанти, които чрез малки безплатни консултации, описание на архитектурната професия и реклама на съответното бюро отварят нови възможности за реализации и позиционират  положително професията. За целта в пространството на НДК ще бъдат осигурени определен брой маси и интернет. Всеки архитект, изразил желание да участва ще трябва да носи своя техника и материали (лаптоп, брошури...). С оглед на това, че е необходимо да организираме и технически да обезпечим събитието (брой маси, други изисквания и т.н) е нужно предварително да знаем бройката на желаещите да вземат участие в тази инициатива. Броят на масите ще е ограничен и ако има повече желаещи може да се разделят по време. Колеги, които все пак желаят да приемат посетители в офисите си могат също да заявят това свое желание, като ще бъдат включени в специален публичен списък, обявен заедно с деня на отворените врати.

Моля, който има желание да се включи в тази инициатива да изпрати мейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 1 октомври или да попълни АНКЕТАТА (E-КАБ>Анкети) след идентифицирането си в базата с регистрационен номер и парола. Отговорите от анонимни потребители няма да бъдат взети под внимание.

aрх. Н. Баровски
Председател на РК София-град към КАБ

 

Коментари  

 
#1 Николай Николаев Баровски 2012-09-25 22:29
Колеги, трябва разочаровано да споделя, че до момента няма НИТО ЕДИН отзовал се на тази инициатива. Очевидно има доста път да извървим докато видим Европа в далечината ....
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions