КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Building Trust International обяви конкурс за дизайн на жилища

Понеделник, 04 Юни 2012 10:25
Конкурсът е подходящ за строителни инженери, архитекти, интериорни дизайнери и студенти по архитектура от цял свят

Building Trust International стартира международен конкурс, чрез който ще присъди награди за най-добър дизайн на жилища за възрастни и бездомни, пише Mladiinfo.com.

Чрез конкурса организацията търси решение на проблемите с жилищата и се надява експертите и студентите, които ще се включат да предложат проекти за устойчиви и достъпни малки къщи, подходящи за нуждите на най-нуждаещите се.  Жилищата трябва да бъдат позиционирани в градската среда на съответната държава, да са съобразени с характеристиките на мястото и да се вместват в бюджет от 30 хиляди щатски долара.

Дизайнът на жилищата за нуждаещи се трябва да бъде добре обмислен и да е съобразен с нуждите и по-специфичните потребности на възрастните хора и тези с физически и психически увреждания.

Изисквания
Конкурсът е международен, а най-подходящи за участие са специалистите и студентите в сферата на архикетурата и строителството – интериорни дизайнери, строители, архитекти, инженери. Проекти могат да се подават както индивидуално, така и колективно без значение на възрастта на кандидатите.

Награда
Наградата в категория „практикуващи“ е финансиране и реализиране на съответния проект. В категория "студенти" първа награда в размер на 500 долара ще получи лицето с най-добър проект.

Кандидатстване
По какъв начин ще представи предложението си кандидатът сам избира, но при всички положения се изисква снимков материал, който да съдържа основната концепция на дизайна и да показва конструкцията и как са използвани материалите. Всички снимки следва да са в A3 формат на 300 dpi.
Краен срок за кандидатстване: 31 юли, 2012 г.

Допълнителна информация може да намерите ТУК.
Източник: stroimedia.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions