КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Конкурс за домашна спа зона

Петък, 06 Април 2012 11:13

Задачата е да се разработи решение за ДОМАШНА СПА ЗОНА. Всеки участник е свободен да създаде функционалната организация на посоченото в заданието помещение по собствена предценка. В основата на всеки проект следва да стои идеята за това какво преставлява домаштото СПА пространство. Условие е в проекта да се използват продуктите на фабрики CATALANO за санитеран фаянс, GESSI за батерии и душове, BISSAZA за облицовки тип мозайка.

Разработилите първите три отличени проекта ще получат като награда тематично пътуване до АМСТЕРДАМ. В продължение на три дни те ще имат възможност да посетят галериите за дизайн в квартал Jordan, ще се срещнат с екипа на Марсел Вандерс, за да се запознаят с работата му. Ще имат възможност да зададат въпросите си и да разговарят със създателите на продукти и интериори от най-висок клас.

Спечелилият първа награда ще получи допълнително и парична награда в размер от 500Евро. Спечелилият втора награда ще получи допълнително и дизайнерски стол на холандската фабрика FLUX .

Обявяване на печелившите и награждаване ще се състои по време на откриването на изложба с продуктите на фирмите CATALANO, GESSI и BISSAZA в рамките на Sofia Design Week между 1 и 8 юни 2012. Първите три проекта ще бъдат част от тази изложба. Те ще бъдат публикувани на сайтовете www.dezona.com, www.dibla.com , www.catalano.it. Всички изпратени проекти ще бъдат публикувани на сайта на конкурса.

Условията за регистрация и участие прочетете в сайта www.homeSPAdesign.net

Източник: abitare.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions