КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Визия за устойчива архитектурна намеса - Re-Thinking Shanghai 2012

Вторник, 10 Януари 2012 12:49

Конкурсът е отворен за всички студенти, архитекти и дизайнери. Целта на конкурса е по-нататъшно разширяване на диалога за зелено мислене в Азия.

НАГРАДИ
Първо място на USD 1500 и 3 месеца, работещи в 10 дизайн Шанхай или Хонг Конг офис за изпитване и разработване на печелившите идеи
Второ място 1000 долара
Трето място 500 USD

Кандидатурите ще бъдат оценявани по заслуги – дизайн, качеството на устойчиви идеи, и на основание въздействието, което би имало върху Шанхай.
Международното жури е съставено от редактори на списания, преподаватели и професионалисти в сферата на дизайна. Изложба на печелившите проекти ще се проведе в Хонг Конг и Шанхай и след това в различни университети и места по света.

Целта на конкурса е да се проектира предложение с визия за устойчива архитектурна намеса по Суджоу Креек в Шанхай. Местоположението на избраната площадка може да бъде навсякъде по реката Суджоу в рамките на Шанхай. Проектът трябва да заемат най-малко 150.000 кв. м. земя и да съдържа жилищни, офисни и търговски функции. Проектът трябва да увеличи зелените площи на терена. “Ние търсим понятия, които се движат извън обикновените, и обхващат въпроси като например производство на електроенергия, почистване на въздуха и замърсяването на водите, както и използването на иновативни материали и геометрия.”

Краен срок за регистрация 01 март 2012г.
Краен срок за предаване 28 март 2012г.
Обявяване на победителите 10 май 2012г.

За повече информация : www.10design.co/10competition

Източник: rknova.com

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions