КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Конкурс за дизайн и реализация на зелен инфопункт "Нощ/Пловдив" 2015

Сряда, 08 Юли 2015 22:50
01
краен срок 2 август

OPEN ARTS Foundation заедно с партньорите ни от EVN България и Triple Green Building Group обявяваме конкурс за дизайн и реализация на зелен инфопункт за тазгодишното издание на Night of Museums and Galleries – Plovdiv. Победителят в конкурса за ключовата локация 0 на “Нощта”, който се организира за първи път в историята на фестивала, ще разполага с бюджет от 10 000 лева за дизайн и реализация на проекта.

В конкурса могат да участват архитекти, дизайнери, урбанисти, инженери, студенти, изобретатели или просто „зелени“ ентусиасти. Те трябва да изпратят своите предложения до 2 август 2015 г. заедно с попълнен формуляр за участие на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . За повече информация и пълния пакет документи виж http://openarts.info/konkurs-infopunkt/

Журито ще бъде в състав: Виктор Янков, фестивален директор на „Нощ/Пловдив“; Светлана Куюмджиева, артистичен директор на „Пловдив 2019“; Калина Трифонова, зам. председател на Управителния съвет на EVN България; aрх. Весела Вълчева-Макгий, консултант по устойчиво строителство в Triple Green Building Group и арх. Вяра Желязкова и арх. Георги Кътов – I/O Архитекти.

Инфопунктът ще има разгърната площ от 60 кв. м, като традиционно ще се намира на ул. „Станислав Доспевски“ в Пловдив до ГХГ. Павильонът ще разполага с безплатен интернет и ще разпространява информация и материали за фестивала.

Планира се инфопунктът да започне да функционира още на 1 септември, 10 дни преди началото на арт събитието Нощ/ Пловдив 2015, когато ще бъде официалното откриване на пункта и представянето на авторския екип. Спечелилият проект и предложенията на финалистите ще бъдат включени в изложба в рамките на фестивала тази година.

 
Източник: http://kab-so.com
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions