КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Нови категории в конкурса "Баня на годината 2014"

Вторник, 11 Ноември 2014 16:53

От 3 ноември стартира новото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”.

01

В 11-тото издание на конкурса Ideal Standard провокира дизайнерите в четири категори: жилищна баня, хотелска баня, санитарно помещение в детска градина/училище/университет и санитарно помещение в бар/ресторант/клуб. 

Проекти на дизайнерите се приемат до 26 януари 2015 г. на сайта:http://www.banianagodinata.com/

В единадесетото издание на конкурса участниците, изпратили проектите си до 3 декември, могат да получат Ментор за своя проект. За първи път, в рамките на конкурса, каним участниците да посетят Светът на Идеал Стандарт за един ден, за да чуят, видят и се докоснат до марката и продуктите.

В конкурса могат да участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard. Проектите трябва да са авторски. В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 могат да участват студенти, млади дизайнери или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта. Кандидатствалите проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 ще бъдат оценявани по няколко критерия:уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. в четирите категории:

  • „Идеалната баня на моя дом”,
  • „Идеалната училищна тоалетна”,
  • „Идеалната хотелска баня” и
  • „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.


Победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 в четирите категории ще бъдат определени от жури в процеса на гласуване от 27 януари до 17 февруари 2015 г.

Победителите ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2014” и ще бъдат наградени с пътуване до Лондон с посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard и предметна награда от Ideal Standard.

Традиционно своята баня- фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com/ от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с посещение на събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.

Партньори на конкурса тази година са професионалните общности DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери в България.
Медийни партньори към момента са: Градът Медия Груп, сп. Наш дом, kafene.bg и онлайн списание "Още за къщата"

Цялата информация за Ideal Standard Баня на годината 2014 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса - www.banianagodinata.com

Автор: Идеал Стандарт Видима АД

 
Източник: http://www.ka6tata.com
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions