КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Обявиха конкурса за архитектурен проект за паметника и парка около НДК

Четвъртък, 29 Май 2014 19:59
01

Фотограф: Мария Съботинова

Направление Архитектура и градоустройство на Столична община обяви конкурса за проект за реновиране на паметника 13 века България и парковата зона около НДК.
Целта на конкурса е да се получат концетпуални предложения за пространственото решение на зоните около паметника и пространство на НДК. Предложенията може да съдържат пълно или частично реновиране на настоящата архитектурно-художествена композиция, така и нови предложения, свързани с традициите или нови пластични композиции, отразяващи българското история и традиции.

На база класираните проектни предложения ще се проведе и процедура за избор на изпълнител чрез обществена поръчка. Изпълнителите на първите три  проекта ще получат съответно 10 000, 8 000 и 5 000 лв.
Общата стойност на проектантските услуги, свързани с конкурса е 68 000 лв без ДДС.

Регистрация за участие в конкурса по електронна поща. Сканирано и попълнено заявление за участие се изпраща на електронен адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 17 ч. на 15 юли т.г., като до следващия ден може да се направи справка за регистрациите и на тел. 02/9238 315 или 9238 222.
Конкурсните проекти се подават лично или чрез упълномощено лице в сградата на НАГ в срок до 25 юли (17 ч.)

До 31 юли ще се разглеждат предложенията, а през м. август проектите ще бъдат публикувани за обществено обсъждане. Изборът на най-добрите предложения от предварително избрано жури ще се проведе в началото на септември, като 18 септември е обявен като краен срок за обявяване на резултатите от конкурса.
Подробна информация за конкурса може да намерите на http://www.sofia-agk.com

 
Източник: gradat.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions