КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Manastirski LIVD apartments

Вторник, 18 Февруари 2014 17:38
01

ArcoRealEstate обявява конкурс за оригинален художествен проект, който да бъде запомнящ се символ на новия жилищен комплекс Manstirski LIVD apartments, като осмисли зеленото пространство между сградите и създаде модерен облик на района и привлекателна среда за живеещите в него.

УЧАСТИЕ
В конкурса може да вземат участие професионалисти – художници, дизайнери и проектанти, както и студенти от специалности с художествена насоченост и архитектура. Няма ограничение в броя на проектите, които участникът може да представи.

СРОК
Конкурсът стартира на 15 февруари 2014 г. и приключва на 15 март 2014 г.

НАГРАДИ
I награда - 1000 лв.
II награда - 500 лв.
III награда - 250лв.
 
КОМИСИЯ
За оценяването на творбите в конкурса ще бъде сформирана комисия – жури от представители на инвеститора, архитекти и дизайнери.
 
ИЗИСКВАНИЯ
Идейните проекти могат да бъдат представени, както на хартиен, така и на електронен носител. Задължително е всеки проект да има поне два изгледа, поставени в ситуация, както и обяснителна записка описваща материалите, физическите размери и художествената идея, която предава.
 
ТЕМА НА ХУДОЖЕСТВЕНИТЕ ПРОЕКТИ
Участниците могат да изберат една от следните теми за своите проекти, както и да ги комбинират като предложат съответната аргументация за своето предложение.
- Модерно семейство;
- Щастливи деца;
- Просторна планина Витоша;
- Град София;
- кв. Манастирски ливади.
 
Техническите изисквания към проекта:
- Тегло на изработката до 1000 кг;
- Височина между 2.5 и 3.5 м;
- Диаметър между 1 и 1.70 м;
- Възможност за пиедестал, на който да бъде поставен;
- Възможност за захранване с електричество.
 
Конкурсните творби трябва да бъдат предадени по електронна поща или на адрес:
Arco Real Estate
ул. Черковна 38А
София 1505
Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 
При въпроси или необходимост от допълнителна информация, както и за предоставяне на изходни материали, изгледи на ситуацията и чертежи:
Никола Маринов
Arco Real Estate
ул. Черковна 38А
София 1505
T: 02/ 950 3886
E: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 
ManastirskiLIVD apartments се състои от 3 жилищни сгради, разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и гаражи. Проектът включва 284 апартамента и 25 търговски обекта с обща разгъната застроена площ от 35 500 кв.м. Първият етап от строителството на Manastirski LIVD apartmentsе успешно завършен, като всички апартаменти са реализирани. Строителството на втория етап, който включва 132 жилища, магазини и специално изградена стоматологична клиника ще приключи през 2014 година.

Професионално планираното пространство защитава личното спокойствие на живущите, като в същото време им осигурява възможност за общуване. Сърцето на комплекса е озеленения вътрешен двор, където ще бъде разположена печелившата в конкурса творба.

ManastirskiLIVD apartments е най-новият проект в България на Arco Vara - водеща група компании за недвижими имоти. Основана през 1992 г. в Талин, Естония, днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави и един от основните инвеститори в жилищния сектор.

Повече информация може да откриете на: http://www.livdapartments.bg/

 
Източник: stroitelstvo.info
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions