КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Има победител в конкурса за проект на спортна зала "Диана" в Ямбол

Сряда, 06 Март 2013 08:37
01

Проектът на „АТЕК – ВД” ЕООД – гр. София е обявен за победител в конкурса на община Ямбол за проект „Многофункционален спортен комплекс Диана - изграждане на нова спортна зала и преустройство, реконструкция и укрепване на съществуваща зала "Диана" - гр. Ямбол”.

Проектът предвижда максимално запазване на съществуващата зала и разполагане на новата сграда на север от нея. Тя ще разполага с 3560 места, от които 994 на подвижни трибуни, които ще могат да се прибират. Трибуните са разположени от четирите страни на игрището. Предвижда се изграждане на наземен паркинг за 414 автомобила, северно от новата сграда, който ще се ползва от зрителите. За спортисти и персонал достъпът е чрез друг паркинг, който ще бъде в района между двете зали от спортния комплекс и младежкия дом. Проектът на „АТЕК – ВД” ЕООД – гр. София предвижда възможност за етапна реализация, като заложената реконструкция на сега съществуващата зала е на стойност 1 508 641 лева, а изграждането на новата зала – 8 489 927 лева.

На второ място в конкурса е класиран проектът на „АТМ” ЕООД – София,

а трето е предложението на „Иркон – Елит студио консулт” ДЗЗД София.

Съгласно условията на конкурса, първите трима ще си разпределят и награден фонд, като победителят ще получи 2000 лв., второто място – 1000 лева, а класираният трети – 500 лева. В конкурса участваха общо 7 проекта, като всеки от участниците имаше възможност да представи лично пред журито своите виждания по заданието.

Решението, заедно с визуализациите и схемите по проекта са публикувани на сайта на община Ямбол  www.yambol.bg, в раздел „Аткуално”

02 TabloConcept02
03 TabloSituaciq
04 TabloPlan00
05 TabloPlan303
06 TabloPlan987
07 TabloPlan1290
09 TabloPlanShemi
10 TabloRazrezi
11 TabloFasadi
12 Tablo3Dta
Решението вижте ТУК
Източник: yambol.org/
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions