КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Архитектурен конкурс от Walltopia

Четвъртък, 01 Ноември 2012 17:32

Предмет на конкурса е изработването на инвестиционен проект във фаза Идеен проект, част Aрхитектура за „Collider Activity Center” според приложеното задание за проектиране и помощни материали (виж Файлове ).

Конкурсът е явен и двуетапен. На първи етап всички участници могат да изпратят конкурсните си проекти, покриващи условията на конкурса (краен срок 31.01.2013, 18:00 ч). Уолтопия ООД ще селектира не по-малко от 5 проекта и не повече от 10 проекта, които да продължат на втори без да се обявява ред на класиране. Участниците на втори етап ще могат да преработят проектите си и лично да ги представят пред Уолтопия (краен срок 18.03.2013, 10:00 ч).

Програмата на конкурса е съгласувана с Камарата на Архитектите в България (Писмо за съгласуване от КАБ) и Съюза на Архитектите в България (Писмо за сългасуване от САБ).

Срокове

Официално обявяване на конкурса

01.11.2012 г.

Представяне на конкурса в Централния дом на архитекта на САБ в София

08.11.2012 г, 18:00 часа

Представяне на конкурса, среща с възложителя и възможност за лично задаване на въпроси в рамките на Sofia Architecture Week

01.12.2012 г.,18:30 часa

Краен срок за задаване на въпроси по е-mail

15.01.2013 г, 23:59 часа

Краен срок за регистрация на участниците по e-mail

15.01.2013 г, 23:59 часа

Предаване на конкурсните проекти, първи етап

31.01.2013 г, 18:00 часа

Оповестяване на решението на Уолтопия ООД и селекция на не по-малко от 5 проекта и не повече от 10 проекта за втория етап на конкурса

до 15.02.2013 г.

Краен срок за преработка на селектираните проекти за втори етап на конкурса

18.03.2013 г, 10:00 часа

Презентация на проектите от втори етап пред Уолтопия ООД

18-19.03.2013 г.

Оповестяване на крайното решение на Уолтопия ООД и официално награждаване на проектите от втория етап

22.03.2013 г.

Организиране на изложба с конкурсните проекти

до 31.05.2013 г.

Концепция за Collider Activity Center

Ако има качество, което обединява успелите хора, то това е енергичността им. Успешните хора са активните хора: тези, които обичат действието, риска, новите възможности; тези, които създават стойност. Именно за тях Уолтопия ще създаде Collider Activity Center – място, което обединява активните хора на столицата и им предлага варианти за спорт и отдих наред с  разнообразие от културни събития и възможности за нетуъркинг.

Класическо катерене, боулдър катерене, първия градски high ropes course, фитнес център, басейн, зали за танци, бойни спортове, йога, аеробни занимания, това са само малка част от всичко, с което Collider Activity Center ще привлича активните хора. Добавяме още 20 000 кв.м. обособен парк за разходки и джогинг, SPA център за отдих, бар за срещи с приятели. Едно от най-големите предимства на Collider Activity Center е, че той ще събере любимите дейности на активните хора на едно място, на метри от станцията на метрото и гледка към Витоша.

Освен, че спестява лутането между различните локации, предлагайки голям избор от активности според желанието и настроението на всеки, Collider Activity Center ще пести още и време, което човек може да инвестира в себе си, вместо да пропилее пътувайки. Замислете се колко пъти, забързани в ежедневието ни и страдащи от хронична липса на време между ред отговорности, ни се налага да избираме по една дейност на вечер като оптимален максимум. Или пък правим компромиси с най-близките си, редувайки нашите желания с тези на приятелите ни.

Накратко – Collider Activity Center ще бъде притегателно място за всички активни хора, без значение дали са заети в бизнеса или изкуството, без значение възрастта или нивото на напредналост. Collider Activity Center е за хората, които обичат движението, които след натоварен работен ден се зареждат спортувайки и забавлявайки се с приятели. Искаме мястото да носи спокойствие, но и същевременно да се вижда силния дух на хората вътре. И когато в Collider Activity Center започнат да се събират активните и можещи хора, ще разберат, че идеята е реализирана и благодарение на вас.

Повече информация вижте тук
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions