КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Шнайдер Електрик и Дибла обявиха конкурс за най-добро интериорно осветление

Четвъртък, 11 Октомври 2012 13:54
Шнайдер Елекрик и Дибла стартираха конкурс за постигане на атмосфера в интериора само чрез използване на осветление. За жури са поканени архитектите Таня Глебова, Радина Гешева и Пламен Братков, Раймондо Флакомио, както и сценографът Никола Тороманов.

Те трябва да изберат най-добрите проекти на кандидатите, които трябва да предложат по три различни атмосфери за помещение с площ до 80 кв. метра. Промяната в атмосферата трябва да бъде постигната изцяло с помоща на светлината, като е възможна работа както с изкуствени източници на светлина така и с контрол на естествената светлина посредством завеси и щори.

Проектите трябва да бъдат изпращани до 10 януари 2013 година. Те ще бъдат публикувани на 15 януари и публиката ще може да гласува до 15 февруари. Церемонията по награждаването е насрочена за последната седмица на месец февруари.

Победителят в конкурса "Атмосфера" ще получи MacBook Air.
Освен това първите петима номинирани за голямата награда ще посетят централата на Шнайдер Електрик в Париж. Сградата е уникална с това, че е първата в света, сертифицирана като енергийно ефективна сграда по ISO 50001.

"Технологията, която предлагаме, ще позволи на участниците в конкурса да разгърнат творческите си идеи като останат в синхрон със съвременното разбиране за енергийна ефективност. Освен елегантност в интериорния дизайн ключовете, контактите, термостатите и всички детайли от жизненото пространство днес трябва да оговарят и на определени критерии за оптимално оползотворяване на енергията" посочват от Шнайдер Електрик.

Конкурсът е вече онлайн и условията за участие могат да бъдат разгледани на http://www.schneider.dibla.com/.
Източник: gradat.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions