КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Студентски конкурс "По-добри градове, по-добри животи"

Вторник, 04 Септември 2012 13:01

"По-добри градове, по-добри животи" е темата на новия студентски архитектурен конкурс на World Architecture News. Конкурсът е в подкрепа на едноименната кампания на ООН, която има за цел да насърчава бизнес практики, модели и технологии, предоставящи ефикасни решения на предизвикателствата, предизвикани от урбанизацията. Инициативата е свързана и с темата на Световния архитектурен ден 2012 (World Architecture Day 2012) - "Архитектите променят града", която отразява нарастващата отговорност на архитектите в оформянето на градската тъкан при едно непрестанно увеличаващо се глобално население.

Оценката на кандидатурите е поверена на специална група от експерти от журито на WAN AWARD, които ще търсят най-иновативните и креативни идеи, концепции и скици, без да се впечатляват от детайлни проекти. Всеки участник може да избере конкретен град и да акцентира върху специфчен урбанистичен проблем или пък да предложи общоприложимо решение. Единственото изискване е всички проекти да бъдат получени от оргранизаторите на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в PDF формат, А2 портретен формат до петък, 21 септември 2012 г. Участието е напълно безплатно.
Победителите ще бъдат показани в рамките Световния архитектурен ден 2012:Лондон (World Architecture Day 2012: London) в понеделник 1 октомври, като големият победител ще получи iPad и публикуване на своя проект в WAN.
Източник: arhitektura.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions