КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция
БИОГРАФИЯ
ПРОЕКТИ
ГАЛЕРИЯ
КОНТАКТ
Цветомир Евлогиев Крумов
Цветомир Евлогиев Крумов
архитект
Рег. номер в КАБ: 03548
Колегия: София Е-Лозенец
Към бюро:


 

„Сашецо”ООД е основана през Септември 2006г. с управители арх. Александър Асенов и арх. Цветомир Крумов.

 

Дейноста на фирмата е свързана с проектиране на обществени, жилищни, промишлени сгради и изготвяне на архитектурни интериорни проекти. Основни наши цели са : поддържане на високо качество на проектите, адекватност на новите тенденции в архитектурата и затвърждаване на пазара на „бутикови” проекти.

 

Един от акцентите в нашата работа са предпроектните проучвания и анализ в дълбочина, което ни помага за по-гладко протичане на процесите в инвестиционното проектиране. В „Сашецо” обръщаме внимание на презентирането на нашите идеи и решения, за да достигнат бързо и лесно до нашите партньори. Разполагаме със собствен ресурс за визуализиране и анимиране.

 

Екипът ни е и амбициозен и отворен за сътрудничество с инвестиционни компании с високи изисквания спрямо стандартите на проектиране, както от страната така и от чужбина.

Фирмата участва в конкурси за изграждане на авторитет и поддържане на конкурентно ниво. Залагаме на добрата екипна работа и отчитане на индивидуалните качества на всеки. Провеждаме тийм-билдинги и обучения за повишаване квалификацията на персонала. Проследяваме иновациите в строителните материали и енергоефективната архитектура. Следим пазарните цени и наемни нива на офиси и жилища. Не правим компромиси с добрата ахитектурна визия и функционалното решение. Бизнес-планът ни е със стабилна стратегия за развитие.

 

Гледаме на нашите клиенти като на бъдещи партньори. Стремим се да опознаем бизнеса им, за да предложим адекватни проектантски решения. При всеки проект изготвяме цялостна организация на процесите и предоставяме информация за предстоящите етапи. Систематизираме комуникациите и структурираме отговорностите. За нас е важно да знаем какви са очакванията на Клиента, както и той да знае за нашите към него.

 

Смятаме, че ключов момент към успешната реализация на идеите е в добрата комуникация и коректно отношение. Динамичният ни и гъвкав подход към работата са гаранция за качество.

1111
КАБ не носи отговорност за информацията в профилите на своите членове.
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions