КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция
Събития help
Година Месец Седмица Днес Търсене Избери
Втора Годишна Дизайн Конференция на АИДБ
�1

Водещ на конференцията ще бъде топ дизайнерът Светослав Тодоров, STUDIO MODE.

Зала 6 на НДК

ПРОГРАМА:

9:30 –10:00 регистрация и настаняване

10:00 – 10:30 – официално откриване с представители на Столична Община и всички партньорски организации.

10:30 – 13:00 – Дискусия.

Основен партньор на Конференцията е Държавната Агенция на българите в чужбина (ДАБЧ), Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП), Български мебелен клъстер (БМК), Интер Експо Център (ИЕЦ).

Партньорството си потвърдиха организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ (ИЕЦ).

Модератор Гена Събева, председател на АИДБ. В дискусионните панели в зависимост от конкретните теми са поканени да участват представители от Столична Община, Министерство на образованието и науката, Министерство на Културата, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Лесотехническия университет в София, УАСГ, НБУ, ТУ Русе, НХА и Държавната Агенция на Българите в чужбина (ДАБЧ), Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП), Мебелен Клъстър, ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор) и ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група).

I ЧАСТ: Хоби или професия е интериорния дизайн

II ЧАСТ: Къде е мястото на интериорния дизайн в инвестиционното проектиране

11:30 – 11:45 – кафе пауза

III ЧАСТ: Ценоразпис на дизайнера - методика, минимални и максимални цени

IV ЧАСТ: Евро пари за дизайнери

13:00 – 14:00 – обяд

14:00 – 15:00 – Най-добрите в професията: Светослав Тодоров, STUDIO MODE (Носител на световните призове за „Restaurant and Bar Design Awards“ – „BEST BAR“ и „EUROPE“ за заведението „GRAFITTI“ във Варна)

15:00 – 16:00 – Най-добрите в професията: Арх. Елиа Недков(Носител е на много награди, някои от които "Polydecor Design Award", "DuPont Corian" за храна и кафе-бар и др. През 2004 г. той премества студиото си в Милано и развива дейността си в различни насоки – архитектура, дизайн, графика.)

16:00 – 16:15 – кафе пауза

16:15 – 17:15Design Researcher - Георги Георгиев. (Изследовател на процеса на дизайн, творец, който изследва по-различната перспектива на дизайна, процеса и създаването на нови идеи, креативността в процеса за създаване на интериорен дизайн. Живее и работи в Япония.)

17:30 – 18:30Изкуството в интериорния дизайн - Мария Слабакова. (Художник и главен дизайнер на „АРТ Студио СЛАБАК Маями, САЩ – фамилна компания с над 30 годишен опит в България и САЩ, основен партньор на компаниятаBarton G – лидер в парти индустрията и организирането на събития в САЩ. )

18:30 - коктейл с двустранни бизнес срещи между инвеститори, дизайнери и гости.

Всичко за програмата, участниците и дискусиите на официалния сайт на АИДБ - www.aidb.bg, както и настраницата във Facebook.

В програмата на конференцията са заложенидискусии на теми от голямо значение за същината на професиятаИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР, както и всички нейни детайли, благодарение на които тя е в симбиоза с различните сфери на строителството, архитектурата и изкуството. Основен акцент са и лекциите за обмяна на опит, които ще изнесатводещи имена в интериорния дизайн от международно значение.

Годишните конференции, организирани от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ), имат за цел да засилят усещането заобщностмежду интериорните дизайнери – млади и доказани професионалисти с многогодишен опит, да се регламентирапрофесията на интериорния дизайнеру нас, както и да се създадат условия за реални срещи междуинвеститори и дизайнерии да се създадат конкурентни условия за представяне и избор.Големият интерес, който показаха организираните досега от АИДБ лекции и дискусии ни убеди внеобходимостта отинициране насрещи за обмяна на творчески похватимежду интериорните дизайнери в страната ни и технитебългарски колеги в чужбина. 

Всичко за програмата, участниците и дискусиите на официалния сайт на АИДБ -www.aidb.bg, както и на страницата въвFacebook.

Цената на билета е 10лв. (за студенти - 5лв.) и се заявява ТУК

Назад

Copyright © 2022 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions