КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция
Събития help
Година Месец Седмица Днес Търсене Избери
Mеждународен конгрес за управление на етажна собственост
�1

Събитието ще се проведе на 29 октомври.

В София хотел Балкан (Шератон) ще се проведе второто издание на единственото събитие в България за управление на етажна собственост - 2-ри международен конгрес „Управление на етажна собственост: Възможност за предприемаческо и социално развитие 2015". Събитието се организира от Асоциация на мениджърите на етажна собственост в България (НАМЕС). 

Конгресът е предназначен за домоуправители, професионални фирми за управление на етажна собственост, юристи, доставчици на услуги за сгради (саниране, почистване, енергийна ефективност и др.), банки и застрахователни компании, държавна и общинска администрация, университетски преподаватели и др.

Част от темите, които ще бъдат обсъдени:

- Възможности за сътрудничество между България и Италия в областта на ЕС

- Алтернативни и ВЕ източници. Приложение в жилищни сгради. Данъчните облекчения при енергийно подобряване на сградите в Италия

- Европейско обучение на професионални управители на ЕС - тристранно сътрудничество България-Италия-Унгария в рамките на програма Erasmus Plus

- Успешни модели на управление на сгради от затворен тип

- ИТ в управлението на ЕС

И тази година в рамките на събитието ще присъства официална делегация от най-голямата асоциация на управителите на етажна собственост с над 8000 членове в Италия - ANACI, които  ще споделят опит и добри практики с българските си колеги и ще обсъдят възможности за сътрудничество. Те ще представят и ситуацията в Италия след въвеждането на закон номер 220 от 11//12/12, отнасящ се до "Промяна на статута на етажната собственост в сградите", както и произхождащите предприемаческите възможности, благодарение на законите за енергийни спестявания.

В програмата на конгреса е включена специална интерактивна част, в рамките на която ще бъдат обособени 4 тематични кръгли маси, на които ще бъдат дискутирани различни аспекти на управлението на етажната собственост - „Правна/Счетоводна", „Инженерна", „Информационни технологии", „Архитектурна". Участниците ще бъдат настанени на тях според предварителната им заявка.

Първият международен конгрес за управление на етажна собственост се проведе през ноември 2014 година. Вижте интервю с Галя Стефанова, един от учредителите на Асоциация управление на етажната собственост България (УЕСБ). 

При интерес за участие се свържете се с екипа на организаторите: 
ncma-bg.eu
0879 436 756
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Източник: http://citybuild.bg/

Назад

Copyright © 2022 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions