КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция
Събития help
Година Месец Седмица Днес Търсене Избери
БАИС инициира среща във връзка проблемите по обновяване на сградния фонд
bais-

Дискусията касае Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Темата на форума с представители на организациите, които участват в процеса на енергийното обновяване на сградния фонд, е: „Как максимално компетентно да бъдат подпомогнати общините в проектирането, изпълнението и контрола на качеството на изолационните системи в процеса на реализиране на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради и ролята на БАИС?”.

На срещата ще бъде поставен за обсъждане въпросът за провеждане на обучение на компетентни лица, представители на общините и сдруженията на собствениците в най-големите български градове от 6-те социално-икономически региони. Основната цел ще бъде разясняването на изпълнението на топлоизолационни и хидроизолационни системи на ограждащи конструкции, фасадни стени и покриви на едропанелни жилищни сгради. 

Модератор на дискусия „Основни моменти при енергийното обновяване на сградния фонд и ролята на Българската асоциация за изолации в строителството в този процес" ще бъде проф. д-р инж. Димитър Назърски - член на УС на БАИС.

За участие в дискусията са поканени ръководители и експерти от Дирекция „Жилищна политика” на МРРБ, Столична община, ДНСК, Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), КАБ, КИИП, САБ, КСБ, ЕнЕфект и УАСГ.

Дискусията ще се проведе на 26 март (четвъртък) 2015 г. от 14:00 ч. в Заседателната зала на Хидротехническия факултет на УАСГ (бул. „Хр. Смирненски” 1, нова сграда, корпус „А”, ет. 2, зала 205).

Източник: http://citybuild.bg

Назад

Copyright © 2022 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions