КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Уютен дом със скандинавски мотиви

Понеделник, 06 Февруари 2017 00:00

Гората от оголели брези в апартамента по дизайн на Acherno е обгърната от мъгла - типично северен величествен пейзаж.

В хола са използвани естествени нюанси. Вградените в окачения таван луни проблясват като малки кристалчета по снежна покривка. Трите лампи над трапезната маса са с дизайн, също вдъхновен от природата – изглеждат като дървени. Диванът е в елегантно сиво.

01
02

Композицията от мебели в трапезарията е съобразена с тенденциите в модерния шведски интериорен дизайн, взел за отправна точка простотата в природата. Масата е с плот, покрит със светъл фурнир, и с бели крака, придружена от пет красиви и удобни стола с дървена конструкция и бежова тапицерия на облегалка и седалка.

03

В кухнята всичко има точно определено място в белите шкафове. Когато се работи на дървения плот, пред погледа са красивите декоративни плочки с фигурални елементи в сиво, от които се състои гърбът на кухнята. Някои от тях приличат на снежинки в близък план – част от северната тема в скандинавския интериор на жилището.

04

В антрето има портманто с мека възглавница и огледало.

05

Хармоничната обстановка в спалнята носи покой. Ненатрапчива елегантност има в повтарящите се фигурални елементи по белите тапети. Голямото легло е меко и удобно, с красива табла със светла тапицерия. Топлият цвят на дървесните повърхности – паркет, шкафове, нощни шкафчета, легло, бюро – правят помещението особено приветливо.

06
07

Стаята за гости е в преобладаващо бяло, със сиви елементи и дървесни повърхности. Когато няма гости, стаята може да се използва по други начини, а големият гардероб дава допълнително място за дрехи и вещи.

08

В тази леденосива баня, разнообразена с подовите плочки, имитиращи естествен паркет, асоциациите със севера са неизбежни.

09
 
Източник: http://citybuildhome.bg/
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions