КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Конвектори за вграждане в под

Сряда, 18 Януари 2017 00:00

Нови модели конвектори за вграждане в под са вече част от продуктовата гама на КлиВенТо.

01

Нови модели конвектори за вграждане в под са вече част от продуктовата гама на КлиВенТо.

Модел CLASIC, с естествена или принудителна конвекция, са  модерно оборудване за затопляне на въздуха и предпазване от замръзване на големи стъклени повърхности в офиси, търговски центрове, изложбени зали, зимни градини, апартаменти и др. Тялото на конвектора се вгражда в пода, като декоративните решетки се изработват в широка гама цветове, за да отговорят на интериора.

Специалните модели могат да копират формата на помещението във вид на дъга или под ъгъл. С извит топлообменник и поръчкова алуминиева рамка, производителят RADOX предлага конвектори за всеки архитектурен стил, с изключително качество и много добра енергийна ефективност.

Моделът CLIMA осигурява оптимално климатизиране на остъклени помещения с голяма височина – отопление през зимата и охлаждане през лятото. В горещите летни дни конвекторите спират прегряването в сградите с модерни стъклени фасади, а през зимата създават въздушна завеса, която действа като естествена преграда, разделяйки студения от топлия въздух, което намалява загубата на топлина и увеличава  ефективността на цялата отоплителна инсталация.

Интелигентен и ефективен, моделът POOL е отлично решение за среда с висока влажност на въздуха, като помещения с басейни, спа центрове и др. Конвекторите се предлагат с дизайнерски решетки от неръждаема стомана или алуминий, устойчиви на влага. Възможността за  предотвратяване на кондензацията прави модела POOL най-подходящия продукт за отопление на този тип помещения.

02
03
04
 

Автор: КлиВенТо

Източник: http://www.ka6tata.com

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions