КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Архитектура, дизайн, арт и кино в одески миден ресторант

Сряда, 18 Януари 2017 00:00

Интериорът е създаден под влиянието на филма на Уес Андерсън The Darjeeling Limited.

На пръв поглед пространството с високи тавани и големи витражни прозорци изглеждало добре, но по време на демонтажа се появяват много проблеми, като стари и без изолация дървени прегради, криви стени и прозорци, остаряла стълбищна конструкция... Наложило се е всичко да бъде подменено, както и да бъде променена планирането. Кухнята е свързана с бара, а барът от своя страна получава достъп до лятната площадка. В скромната като размер основна зала (едва 50 кв. м) са разположени места за 48 души.

01
02

Интериорът на ресторанта е създаден под влиянието на филма на Уес Андерсън The Darjeeling Limited - ритъмът на филма, актьорския състав, безупречните кадри и декори.

Цветовете и фактурата на стенните панели, диваните, масите и стъкленият таван напомнят вагон-ресторанта от филма на Андерсън. Разликата е, че витражът с рисунки на Маша Рева разказва за живота на мидите. Той задава тона на цялото пространство и обединява различни фактури: шперплат, злато, месинг, мрамор, бетон, стъкло, метал, кожа и дърво.

03
04

Проектът на студио Kleydesign e победител в категория "Интериор на търговски помещения за обществено хранене" в украинския ежегоден архитектурен конкурс ИНТЕРЬЕР ГОДА 2016. В CityBuildHOME.bg сме ви запознали и с интериора на студиото за The Blue Cup coffee shopв Киев.

 
Източник: http://citybuildhome.bg
 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions