КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Колибка в гората с модерен дизайн

Сряда, 21 Декември 2016 00:00
01

Кой не би искал да избяга в малка модерна колибка в гората, където да се радва на природата и спокойствието? Да, но строителството на вила обикновено не излиза чак без пари, ако искаш да ти е уютно и приятно. Невсеки вид строителство излиза скъпо. Тази колубка, например, притежава супер модерен дизайн и в същото време е построена за доста приемлива цена. Тя е дело на фирмата Prentiss Balance Wickline Architects. Къщичката се намира в близост до вашингтон, САЩ и е доста приемлива не само като цена, а и като гледки и екологичен отпечатък върху околната следа.

Колибката е създадена за двойка, която иска да избяга от забързания живот в Сиатъл, а 79 кв. м. площ са напълно достатъчни за прекарването на незабравими уикенди и ваканции. Къщичката е изработени от прости материали в минималистичен дизайн, за да може строителството да се вмести в малкия бюджет на семейството. Бетонната основа дава стабилност на иначе тънките стени, изградени от панели, а покривът е изработен от метал.

Отвътре хижата е разделена на две части. Едната е хол от отворен тип със столова и кухня, а в северната си част прелива в тераса, разкриваща много красив пейзаж. Спалнята, банята, коридор и вход са поставени в другата част. Интериорът включва стени в дървесен цвят, печка на дърва и много естествена светлина, която да изпълва добре помещенията.

02
03
04
05
06
07
08
09
10
 
Източник: http://1kam1.com/
 
Copyright © 2020 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions