КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

PRODUCTOR на VOOOD

Четвъртък, 08 Декември 2016 00:00

За проекта си студиото получи приза в категорията „Обособена зона за разговори в open space офис" в Годишния конкурс на DIBLA за интериорен и продуктов дизайн "ПРОпорция".

Продуктор“ на VOOOD  е отворена система, състояща се от продукти, които са в постоянна връзка помежду си и комуникират един с друг, за да изградят пространствена структура и дефинират интериорна молекула. Продуктите, техните взаимовръзки и комбинации са атомите, които изграждат тази интериорна молекула. Системата е насочена към хора, за които конструирането и дизайна са ежедневие - архитекти, дизайнери, инженери. Тя е саморазвиваща се - добавянето на продукти към нея дава възможност за пълна персонализация и създава условия за необятни вариации и възможности, чиито лимит е само нашия собствен.

"Продуктор" открива нови хоризонти за развитие на идеи и концепции чрез гъвкавост, надграждане и модуларност. Продуктите, които могат да бъдат включени в нея, са неограничени, защото философията й е базирана на комбинаториката - по този начин възможностите за разработка и откриване на нови варианти са безкрайни. Атмосферата може да бъде променена лесно - посредством контролиране на обеми, светлина и звук. 

01
02
03
04
05
06
 
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
 

Проектът е на Волен Валентинов, Мартин Николов и Иванета Атанасова.

Източник: DIBLA  чрез Citybuildhome.bg - медиен партньор на Годишния конкурс на DIBLA за интериорен и продуктов  дизайн "ПРОпорция".

 
Copyright © 2020 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions