КАБ София´
НОВИНИ | NEWS
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН
ЗА НАС | ABOUT US
РЕГИСТЪР | REGISTER
КАЛКУЛАТОР | CALCULATOR
ДОГОВОРИ | CONTRACTS
ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ
КОНТАКТИ | CONTACTS
ВРЪЗКИ | LINKS
 
feed-image RSS FEED
Банер
КАБ София
Регистр. номер в КАБ:
Парола:
Забравена парола? Инструкция

Градски ескизи 287: Утре 2 - Война на расите

Петък, 15 Юли 2016 00:00
01

Градски ескизи 287
Утре 2 - Война на расите

 

Война на расите … или продължение на ескизи 211 и 223

Като че ли днес, промяната във формите на общуване между расите достига апогея си! Различни политически доктрини, характерни за различните раси и усвоени в различна степен, се префасонираха и промениха съдържанието и пътищата на реализациите си. Има ли други, има ли различни от тях? Та, нали, майка на всички икономически и политически доктрини е бялата раса! Единствено тя!

Политически позиции, доскоро смятани за абсолютни, изчезнаха, защото бялата раса се промени. Противоположно стоящи идеологии се измениха така, че заприличаха на противниковите. Световете на политиката, икономиката и философиите се размиха помежду си! Изчезнаха основни културни позиции и течения, изчезнаха държавни доктрини! Появи се отново традиционната „любов“ към Отечеството, нейния национализъм в крайните му фази, появиха се, по-точно избуяха, избухнаха, неразумно използвани религиозни и расови доминации, които се наложиха, дори в международните отношения! Утре очаквам да се появят сред самите народи и ще подчинят всички със своите кардинални, и крещящи различия, а…. расовите проблеми на човечеството, ще са налице, за да се предизвика война, която ще изчисти, веднъж завинаги, таената между тях - винаги, а и днес, хилядолетна ненавист! Всяко друго поведение ще е лицемерно, лукаво и лъжливо, некоректно!

Вярвам, че я виждате? Пълзи и пристига, а като дойде и с последните имигранти, преселили се и обсебили териториите на най-бързо развиващите се страни от бялата раса, войната ще започне открито. Едните ще разберат, че губят управлението на териториите, които владеят столетия, а някои и хилядолетия, другите ще искат да присвоят и използват пълноценно осъществения чужд, реален прогрес и ред, постигнат чрез постоянство и упоритост, и с неспирен труд! За него се изискват много качества, ясно изразена цел за постигане и опазване, която малко или почти никой от претендентите могат да формулират, поддържат и устискат, след нейната първоначална реализация - за времето на цялото й съществуване!

Смесването, неконтролираното смесване на раси, на различни по антропологични данни маси от хора, по религиозна принадлежност, по бит и хилядолетните условия на неговото естествено препредаване, по безапелационното отлагане на белезите му върху следващите поколения, по различните климатични и природни условия на живот, по различните форми на наложилите се, усвоени и приети условия на труд и прехрана, по различните скорости на живот и употребата им при изчерпване на остатъците му, на скъсяващото се, различно за различните раси и етноси време на съществуване, по…. още много, различни и важни, основни житейски, религиозни и прочее аспекти и ангажименти от живота на хората по земята. Всички те ще се появят, заедно с отворената и незадоволена паст на комплексите на расовата агресия за превъзходство. От утре! Още от утре сутринта!

………………………………………..

Защо не се ликвидират бушуващите огнища на расова омраза по света, за да се избегне расовата война?!

Защо, например - ние българите, не поканим трите милиона евреи, живеещи в Израел, хора от бялата раса, да се заселят по нашите земи? Да освободят каменната пустиня Негев на претендиращите за нея араби от Палестина, дошли и формирали се, и те, като повечето други от региона - късно! Да се разплатят за разходите за облагородяването на средата, да си вземат създаденото преносимо богатство и да се разкарат от огнището на расова омраза и война. След което, да възстановим отдавна отминали отношения, датирани преди около шест-седем хилядолетия и повече тук, по нашите земи?! Нали знаем, че Библията и повече от най-старите слова / Илиадата и Одисеята /, са събрани много по-късно след случилите се събития на друго място, а и много след това - около Възраждането! Знаем, че са ги създали народи, уподобявайки историята си на историята на други, от същата раса, живели преди тях – най-вече на историята на тези, живели по земите около сладководното езеро, погълнато от водите на Черно море.

Парадоксални мисли, но мисля, много по-разумни от лансираните идеи за между расово разбирателство! Какво ще спечелим, ако в обезлюдените села и малки градчета настаним емигранти от друга раса, друга религия, друг бит и разбирания за живота? Да не би тези, новодошлите, да се втурнат и се впрегнат да обработват земята, дори да ги оземлим, както предлагах, преди време – това да стане с циганите, или ще се аклиматизират сред лютите зими на Северозападна България? С какво ще живеят, как ще живеят? Да не би да вземат да се втурнат да се образоват, както от години предлагам да стане задължително и да се обвърже с даването и получаването на помощи за всичко от всеки?! Очевидно - предложилите това безумие, са напълно останали без ум!

Смята ли администрацията на ЕС и ЕК, че разпределените по квоти имигранти, някога ще хармонизират своя живот и религия с тези на коренното население от българи, турци и цигани? Та, те самите не могат, вече няколко столетия, да решат расовите и етническите си отношения, камо ли, с които и да са … нови!

Мисля и го изказвам на глас – войната ще започне от тук. Световната война между расите! Между бели, между черни, жълти и кафяви претенденти, между създатели на блага за съществуване при ясен ред - и претенденти за присвояването му! Не, че той съществува у нас, а тъкмо, защото го няма!

Войната няма да е борба между символите на религиите, между кръста и полумесеца, а отново между символите на расите, между тракийската спирала, слънцето, грифона, кучето и коня, между символите на светлината, топлината и културата, между символите на белите и тия, на останалите! Няма да е между доброто и злото, защото и те също ще изчезнат, заради жаждата за живот на живите и на, все още, неродените претенденти. Войната ще е за единствено останалото свободно място на Земята, тъй като други няма да съществуват. Там, няма да живеят хора, а вероятно рептили, както това се случи вече около нас. Вчера, оня ден. Войната ще е за безусловната доминация, само на едната раса и тя, няма да е нашата!

Войната ще се води с всички съвременни средства и няма да има истинско бойно поле! Войната ще наложи обединения, не по политически идеологии, не заради икономически интереси, а по цвят на кожата и заради ген!

Дали разбрахте, дали ме разбрахте? Ако не сте, жалко!

Жалко за технологичния и културен просперитет на последната цивилизация на белите! Борбата ще прилича на тази, която са водили пра-отците ни при тяхното расово налагане, преди хилядолетия, но не в тази побъркваща дисхармония между водещите и всички останали! Видът и неговата водеща раса, вероятно ще изчезнат, след безкрайна война с другите, развили се покрай нашата или ….. напълно самостоятелно, но достигнали върхове, само, благодарение на белите, светлите, работливите, организираните, умните, красивите!

Михаил Петков / 23 юни – 9 юли 2016 г.

 

Градски ескизи 1
Градски ескизи 2
Градски ескизи 3
Градски ескизи 4
Градски ескизи 5
Градски ескизи 6
Градски ескизи 7
Градски ескизи 8
Градски ескизи 9
Градски ескизи 10
Градски ескизи 11
Градски ескизи 12
Градски ескизи 13
Градски ескизи 14
Градски ескизи 15
Градски ескизи 16
Градски ескизи 17
Градски ескизи 18
Градски ескизи 19
Градски ескизи 20
Градски ескизи 21: Живот в паралелни светове
Градски езкизи 22: София и бъдещето й
Градски ескизи 23: Сладък живот
Градски ескизи 24: Време, пространство, семки
Градски ескизи 25: Още за конкурса
Градски ескизи 26: Търсене на смисъл в безмислени събития

Градски ескизи 27: Чадърът
Градски ескизи 28: Балон
Градски ескизи 29: Сън
Градски ескизи 30: Мъжки род
Градски ескизи 31: Камъчета
Градски ескизи 32: Боксьори
Градски ескизи 33: Какъв свят!
Градски ескизи 34: Нищо не е по-неясно от погрешното и сбърканото .../ Бодлер
Градски ескизи 35
Градски ескизи 36. Конкретика.
Градски ескизи 37. Градът и градската кухня /да се чете преди обед/
Градски ескизи 38. За едно шадраванче ли само става думa?
радски ескизи 39: Стига!
Градски ескизи 40: Южен парк
Градски ескизи 41: Апраксия в гробна тишина
Градски ескизи 42: Без песен
Градски ескизи 43: Градът и движенията в него

Градски ескизи 44: Престиж
Градски ескизи 45: Размисли за интелигентността 1
Градски ескизи 46: Размисли за интелигентността 2
Градски ескизи 47: Размисли за интелигентността 3
Градски ескизи 48: Размисли за интелигентността 4
Градски ескизи 49: Размисли за интелигентността 5
Градски ескизи 50: Размисли за интелигентността 6
Градски ескизи 51: Размисли за интелигентността 7
Градски ескизи 52: Kняжеската градина
радски ескизи 53: Политическите паметници
Градски ескизи 54: Размисли за интелигентността 8
Градски ескизи 55: С паркоустройство не се прави градоустройство!
Градски ескизи 56: Размисли за интелигентността 9
Градски ескизи 57
Градски ескизи 58
Градски ескизи 59: Творци на истории и приказки
Градски ескизи 60: Хармония
Градски ескизи 61: Въобръжение
Градски ескизи 62. Времена, хора, градове 1
Градски ескизи 63. Времена, хора, градове 2
Градски ескизи 64. Времена, хора, градове 3
Градски ескизи 65. Страх 1
Градски ескизи 66. Страх 2
Градски ескизи 67. Страх 3
Градски ескизи 68. Паметта на града.
Градски ескизи 69. Многообразие на видовете 1
Градски ескизи 70. Многообразие на видовете 2
Градски ескизи 71. Многообразие на видовете 3
Градски ескизи 72. Многообразие на видовете 4
Градски ескизи 73. Многообразие на видовете. Преображение 1
Градски ескизи 74. Преображение 2
Градски ескизи 75. Преображение 3
Градски ескизи 76. Преображение 4
Градски ескизи 77: Галилея
Градски ескизи 78: И няма край
Градски ескизи 79: Творци на бъдеще
Градски ескизи 80: Писмо до СОС и Кмета на София
Градски ескизи 81: Вкусът на детството
Градски ескизи 82: Въплъщение
Градски ескизи 83: Гладът на града
Градски ескизи 84: Лудостта на града
Градски ескизи 85: Лъжлив и измамен град
Градски ескизи 86: Защо? (1)
Градски ескизи 87: Защо? (2)
Градски ескизи 88: Защо? (3)
Градски ескизи 89: Защо? (4)
Градски ескизи 90: Защо? (5)
Градски ескизи 91: Размисли за трансмутацията
Градски ескизи 92. Страх 4
Градски ескизи 93: Сънят на града
Градски ескизи 94: Светлина и сянка
Градски ескизи 95: Злото на урбанизирания човек
Градски ескизи 96: Без шанс
Градски ескизи 97: Спомени
Градски ескизи 98: Интуитивни мисли
Градски ескизи 99: Маски
Градски ескизи 100: Южен парк 2
Градски ескизи 101: Гербът на банката
Градски ескизи 102: Човек и буболечка
Градски ескизи 103: Maщабът на града 3
Градски ескизи 104: Maщабът на града 4
Градски ескизи 105: Политически паметници 2
Градски ескизи 106: Наследство
Градски ескизи 107: Величие
Градски ескизи 108: Истина ли е?
Градски ескизи 109: Власт и Обич
Градски ескизи 110: Наслада и Утре
Градски ескизи 111: Колко много
Градски ескизи 112: Колко много 2
Градски ескизи 113: Цивилизацията на Европa 1
Градски ескизи 114: Цивилизацията на Европa 2
Градски ескизи 115: Цивилизацията на Европa 3
Градски ескизи 116: Заразата на самохвалството 1
Градски ескизи 117: Цивилизацията на Европa 4
Градски ескизи 118: Sofiasko
Градски ескизи 119: Дар от съдбата
Градски ескизи 120: Деца и внуци
Градски ескизи 121: Обединението не прави силата!
Градски ескизи 122: Мир
Градски ескизи 123: И аз
Градски ескизи 124: Заразата на самохвалството 2
Градски ескизи 125: Живот в града
Градски ескизи 126: Инерция
Градски ескизи 127: Преселения
Градски ескизи 128: Още за ЦГЧ
Градски ескизи 129: Бъдещето на градовете
Градски ескизи 130: Страх 5
Градски ескизи 131: Страх 6
Градски ескизи 132: Страх 7
Градски ескизи 133: Размисли за града и архитектурата 1
Градски ескизи 134: Размисли за града и архитектурата 2
Градски ескизи 135: Размисли за града и архитектурата 3
Градски ескизи 136: Размисли за града и архитектурата 4
Градски ескизи 137: Размисли за града и архитектурата 5
Градски ескизи 138: Водата на града
Градски ескизи 139: Kражбата на Божия служител
Градски ескизи 140: Чалга в градската архитектура
Градски ескизи 141: Някой ме закриляше
Градски ескизи 142: Напуши ме смях
радски ескизи 143: Tворчеството на човека
Градски ескизи 144: Колко много 3
Градски ескизи 145: Колко много 4
Градски ескизи 146: Aсансьор
Градски ескизи 147: Градска бъркотия
Градски ескизи 148: Канибали... или ескиз за непочтеността
Градски ескизи 149: Черно и бяло
Градски ескизи 150: Сурикати
Градски ескизи 151: Глобализация
Градски ескизи 152: Политически паметници 3
Градски ескизи 153: За хората и обществото – от вчера и днес
Градски ескизи 154: Лидери
Градски ескизи 155: Кой е творецът?
Градски ескизи 156: Семки и бонбонки
Градски ескизи 157: R.I.P. Тери Пратчет
Градски ескизи 158: Проклет да си!
Градски ескизи 159: Гнусливи сравнения
Градски ескизи 160: Затъмнение
Градски ескизи 161:Скици
Градски ескизи 162: Oбяснение, но не в любов
Градски ескизи 163: Колко много 5
Градски ескизи 164: Скици 2
Градски ескизи 165: Честито
Градски ескизи 166: Задушница
Градски ескизи 167: Наглост
Градски ескизи 168: Легенди 1
Градски ескизи 169: Легенди 2
Градски ескизи 170: Легенди 3
Градски ескизи 171: Скица за арх. Сава Бобчев
Градски ескизи 172: Колко много 6
Градски ескизи 173: Колко много 7
Градски ескизи 174: Колко много 8
Градски ескизи 175: Колко много 9
Градски ескизи 176: Градоустройството на София - 1
Градски ескизи 177: Градоустройството на София - 2
Градски ескизи 178: Градоустройството на София - 3
Градски ескизи 179: Услугата
Градски ескизи 180: Проект “Долен Дунав - Рейн” - Европейска интеграция
Градски ескизи 181: Архитект Кирил Бойчев
Градски ескизи 182: In memoriam, in honorem
Градски ескизи 183: Спомени 2
Градски ескизи 184: Вината на Сара
Градски ескизи 185: Скици 3
Градски ескизи 186: Ние с живота
Градски ескизи 187: Забележки към Създателя
Градски ескизи 188: Форма
Градски ескизи 189: Скици 4
Градски ескизи 190: Светът на буболечките
Градски ескизи 191: Красота
Градски ескизи 192: Желание
Градски ескизи 193: Сенки
Градски ескизи 194: Сенчестите хора
Градски ескизи 195: Красота 2
Градски ескизи 196: Изгревът
Градски ескизи 197: Скици 5
Градски ескизи 198: Човек и пространство
Градски ескизи 199: Звуци в ухото
Градски ескизи 200: Мармалад
Градски ескизи 201: Изисквания за приличие
Градски ескизи 202: Урбанистични перспективи
Градски ескизи 203: Шести септември!
Градски ескизи 204: Възпитание на вкус
Градски ескизи 205: Гениалност
Градски ескизи 206: Копай тук!
Градски ескизи 207: Отново за София
Градски ескизи 208: В този град Ловеч...
Градски ескизи 209: Изборът
Градски ескизи 210: Да не ви дреме!
Градски ескизи 211: Експериментът
Градски ескизи 212: Решение
Градски ескизи 213: Обич
Градски ескизи 214: Архитект ли е, не ми го хвали!
Градски ескизи 215: В страната на чудесата*
Градски ескизи 216: Ако...
Градски ескизи 217: Фантастични илюзии
Градски ескизи 218: Ценности
Градски ескизи 219: Окрадена Сердика, обрулена София!
Градски ескизи 220: Празни съдове
Градски ескизи 221: Ексхибиционизъм 1
Градски ескизи 222: Ексхибиционизъм 2
Градски ескизи 223: Деградация или глобализация?
Градски ескизи 224: Преображение 5
Градски ескизи 225: Уфологичен проект
Градски ескизи 226: Уфологичен проект 2
Градски ескизи 227: Вяра и…невяра 1
Градски ескизи 228: Вяра и…невяра 2
Градски ескизи 229: А сега, накъде?
Градски ескизи 230: Клише
Градски ескизи 231: Казах го преди време
Градски ескизи 232: Отново за София 2
Градски ескизи 233: Отново за София 3
Градски ескизи 234: Отново за София 4
Градски ескизи 235: Преображение 6
Градски ескизи 236: Безусловна подкрепа!
Градски ескизи 237: Вяра и…невяра 3
Градски ескизи 238: Поглед към човека и мястото, в което живее
Градски ескизи 239: Гражданинът
Градски ескизи 240: Селянинът
Градски ескизи 241: Бих живял ...
Градски ескизи 242: Сграда на годината
Градски ескизи 243: Кръговрати
Градски ескизи 244: Бялата брада
Градски ескизи 245: Все някой, някога ще вдене!
Градски ескизи 246: Хора и богове
Градски ескизи 247: Пластелини или странностите човешки
Градски ескизи 248: Под един покрив
Градски ескизи 249: Искам
Градски ескизи 250: Скици 6
Градски ескизи 251: Скици 7
Градски ескизи 252: Проект "Раковски"
Градски ескизи 253: Заедно и подчинени
Градски ескизи 254: Под един покрив 2 - Етноси
Градски ескизи 255: Искам 2
Градски ескизи 256: Кристо
Градски ескизи 257: Водата
Градски ескизи 258: Запек
Градски ескизи 259: Мислим ли и….. ако да, какво правим?
Градски ескизи 260: С.Е.М.!!
Градски ескизи 261: С.Е.М. 2!!
Градски ескизи 262: Красота и ум
Градски ескизи 263: Блато
Градски ескизи 264: Красота и ум 2
Градски ескизи 265: Грозно, по-грозно …… малоумно!
Градски ескизи 266: Глупост
Градски ескизи 267: От незнание ли, от глупост ли ...
Градски ескизи 268: Смяна
Градски ескизи 269: Пророци
Градски ескизи 270: Участвай в битката, стани победител!
Градски ескизи 271: Разочарование
Градски ескизи 272: Метафора
Градски ескизи 273: Неочаквана еманципация
Градски ескизи 274: Симеон Антипа
Градски ескизи 275: Зависимост и хибридация
Градски ескизи 276: Зависимост и хибридация 2
Градски ескизи 277: Зависимост и хибридация 3
Градски ескизи 278: Самочувствие
Градски ескизи 279: Бързо и бавно
Градски ескизи 280: Вчера и днес
Градски ескизи 281: Приказен град 1...или легенди под моста над Осъм
Градски ескизи 282: Приказен град 2
Градски ескизи 283: Приказен град 3 - София
Градски ескизи 284: Приказен град 4 - Ловеч

 

 

 
Copyright © 2024 КАБ РК София-град
created by Optimall Solutions